Splendid Creative Agency

Case: Align Matters

Align Matters BV

Explore opportunities and flourish with confidence

Align Matters biedt investeerders- en bedrijfsadviesdiensten aan zakelijke klanten, vermogende individuen en beleggingsfondsmanagers die zaken willen doen in Europa.

Om uw bedrijf in Nederland te vestigen en optimaal te profiteren van wat het land te bieden heeft, heeft u professionele partners nodig met diepgaande expertise en een echte afstemming op uw belangen. Dit is waar Align Matters van pas komt.

Date :

2023 – heden

Category :

Branding, Strategie & Consulsing, Logo- & Huisstijl

Branche :

Investor and Business Advisory – Finance

Een nieuw merkverhaal en huisstijl voor Align Matters

Voor Align Matters hebben wij een uitgebreid brandonderzoek uitgevoerd om beter inzicht te krijgen in hun merkidentiteit en doelgroep. Op basis van deze inzichten hebben wij een nieuwe huisstijl ontwikkeld die het merk beter vertegenwoordigt en zich beter onderscheidt van de concurrentie. Vanwege de rebranding van Align naar Align Matters was het belangrijk om een huisstijl te creëeren die duurzaam met de tijd meebeweegt, maar noch herkenbaar.

Onze aanpak:

We hebben de huisstijl aangepast door middel van de volgende elementen:

Klaar voor uw eigen case?

Als u ervoor wilt zorgen dat uw bedrijf opvalt in de drukke en competitieve online wereld, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

We kijken ernaar uit om samen te werken aan uw succes.