Splendid Creative Agency

Case: VDL Distritech

VDL Distritech

Specialist in lijmapparatuur

VDL Distritech levert al meer dan 30 jaar merkonafhankelijke industriële lijmapparatuur en andere gerelateerde lijmproducten en diensten aan diverse branches. Zij verkopen, onderhouden, verhuren, reinigen en reviseren alle verschillende merken lijmapparatuur. 

Date :

2022 – heden

Category :

Strategie, Branding, Social Media, Content & Digital Ads

Branche :

Industriële apparatuur en machines

Branding, Huisstijl, Grafische vormgeving, Design, Online aanwezigheid, Imago, Identiteit, Splendid Content, Content Marketing

Hoe VDL Distritech zich op de kaart zette met een nieuwe huisstijl en online strategie

Voor VDL Distritech hebben wij een uitgebreid marktonderzoek gedaan om beter inzicht te krijgen in de behoeften en wensen van hun doelgroep. Op basis van deze inzichten hebben wij een nieuwe huisstijl ontwikkeld die beter aansluit bij de identiteit en het gewenste imago van het bedrijf.

Onze aanpak:

Wij hebben de online aanwezigheid van VDL Distritech versterkt door middel van verschillende strategieën, waaronder:

In samenwerking met Splendid hebben wij een nieuwe huisstijl ontwikkeld die beter aansluit op hoe wij ons in de markt willen profileren.
Marja Spruijt
Directeur - VDL Distritech

Klaar voor uw eigen case?

Als u ervoor wilt zorgen dat uw bedrijf opvalt in de drukke en competitieve online wereld, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

We kijken ernaar uit om samen te werken aan uw succes.