Splendid Creative Agency

Google Ads

onze diensten

Maximale zichtbaarheid met Google Ads.

Organische zoekresultaten in Google kunnen een belangrijk onderdeel zijn van uw online zichtbaarheid, maar het kan lang duren voordat u hiermee een hoge positie bereikt. Met Google Ads kunt u echter direct bovenaan de zoekresultaten verschijnen en gericht adverteren op uw doelgroep(en).

Betaalde zoekresultaten in Google Ads zijn effectief in het genereren van verkeer naar uw website en bieden de mogelijkheid om uw merkbekendheid en conversies te verhogen. Als u weet wat u doet natuurlijk.

Wij bij Splendid Creative Agency begrijpen hoe belangrijk het is om zichtbaar te zijn, en daarom bieden wij Google Ads aan als een belangrijke dienst om uw online aanwezigheid te vergroten.

Google Ads is een online advertentieplatform van Google waarmee bedrijven gericht kunnen adverteren op de zoekresultaten pagina’s van Google, op websites en in apps. Met Google Ads kunt u bijvoorbeeld uw naamsbekendheid vergroten, meer websitebezoekers genereren, meer leads genereren of meer producten verkopen. 

Bedrijven hebben Google Ads nodig om zich te onderscheiden van concurrenten en om op te vallen.

Effectieve Google Ads-campagnes voor uw bedrijf.

Onze gecertificeerde Google Ads-specialisten zorgen voor een doelgerichte aanpak en meten continu het succes van uw campagnes.

Zo zorgen we voor een optimale ROI en halen we het beste resultaat uit uw online advertentiebudget. Hiernaast ben u bij ons verzekerd van een persoonlijke aanpak en heldere communicatie.

Snelle resultaten

Bereik snel een groot
publiek en zie direct
resultaat in het aantal
websitebezoekers.

Flexibele budgettering

Bepaal zelf uw budget
en betaal alleen wanneer er
op uw advertenties
worden geklikt.

Werk doelgericht

Target uw klanten op
basis van zoekwoorden,
locaties en demografische
gegevens.

Direct resultaat met Google Ads.

Door gebruik te maken van onze expertise in Google Ads, bereik je snel een groot publiek en zie je direct resultaat in het aantal bezoekers op je website of in je winkel. Daarnaast bepaal je zelf het budget en betaal je alleen wanneer er daadwerkelijk op je advertentie wordt geklikt.

Door heel specifiek je doelgroep te targeten op basis van zoekwoorden, locaties en demografische gegevens, bereik je precies de juiste mensen op het juiste moment.

Kies voor Splendid Creative Agency en ervaar de kracht van Google Ads!

Meer advertentie diensten

Contact

Telefoon

+31 (0) 6 25 35 61 38

E-mail

hello@letsgetsplendid.com

Vergroot uw zakelijk succes met Google Ads

Snel meer bezoekers naar uw website of winkel? Kies dan voor adverteren via Google en bereik een groot publiek in korte tijd. Met onze expertise in Google Ads helpen wij u om het maximale uit uw online zichtbaarheid-campagnes te halen en resultaten te behalen waar u blij van wordt.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen met Google Ads!

Onze diensten

Een wereld vol creatieve mogelijkheden.